LAZURE HOTEL & MARINA ***** MELJINE


Lokacija
Lazure Boutique Hotel oživljavljava istorijske prostore Lazareta, bokokotorskog obeležja 18. veka. Staro zdanje je veoma pažljivo renovirano i pretvoreno u butik hotel vrhunskog kvaliteta, koji svojim sadržajima pruža gostima nezaboravno iskustvo. Hotel i marina Lazure smesteni uz more, pruzaju pogled na Bokokotorski zaliv, nalazi se na 2 km od Herceg Novog.

Hotelski sadržaji
Objekat poseduje 3 restorana, vinski bar. Gosti mogu besplatno da koriste WiFi i privatni parking. U jednom od restorana gosti mogu probati jela mediteranske kuhinje, dok u vinskom i salonskom baru imaju na raspolaganju veliki izbor najkvalitetnijih vina. Poseduje konferencijsku salu, prostor na otvorenom u vrtu i welnes centar sa bazenom u zatvorenom, izdvojen od obe zgrade u kojima se nalaze smeštajne jedinice, nekoliko tipova sauna. Uz doplatu su dostupni razni kozmetički tretmani. Mogucnost transfera od hotela do aerodoroma. Objekat je prilagodjen licima sa posebnim potrebama.

Smeštaj
Sobe i suiti su smešteni u istorijskoj zgradi Lazaret iz 18. veka, kao i novoj zgradi. Uređene su u modernom rustičnom stilu i imaju pogled na dvorište i na more. Na raspolaganju su kupatila sa tušem (bez kabine) ili hidromasažnom kadom. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju TV, telefonsku liniju, bežični internet, minibar, sef, fen za kosu i kupatilo. Gostima su još na raspolaganju bademantil, papuče i besplatan toaletni pribor.

Usluga
Noćenje / doručak ( švedski sto). Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Plaža
Hotel ima direktan pristup šljunkovitoj plaži koja se nalazi u neposrednoj blizini. Plažni mobilijar je besplatan za goste hotela.

 

Proverite raspoloživost za aranžman LAZURE HOTEL & MARINA ***** MELJINE

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti