Hotel Sunset Resort 5*- Pomorje


Sunset Resort 5* se nalazi na plaži. Od aerodroma u Burgasu objekat je udaljen 8 km.
Hotel poseduje lift, prostor za nepušače, bar, restoran, menjačnicu, baštu, terasu, tematske večeri, pikado, stoni tenis, serobik. Recercija i obezbeđenje rade non stop. U hotelu se nalaze velnes sadržaji- uz doplatu: parno kupatilo, piling, masaže, soba za rekreaciju, tretmani lica i kose, solarijum, sauna.
Kompleks se sastoji od pet zgrada na samoj plaži. Iz većine smeštajnih jedinica se pruža pogled na more. U okviru hotela se nalazi pet bazena: četiri na otvorenom i jedan u zatvorenom. Hotel poseduje dvokrevetne studije i apartmane sa jednom, dve ili tri spavaće sobe. Svaka soba poseduje TV, klimu. Kupatilo je opremljeno tušem ili kadom.
Internet je dostupan i besplatan je. Čišćenje je svakodnevno.
Javni parking je moguć na licu mesta i naplaćuje se.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Popusti i doploate za decu i odrasle:
- Deca do 14.99 godina u pratnji dve punoplative osobe - besplatno;
- Doplata za ALL in je obavezna i iznosi 4.000 rsd po osobi devno za odrasle i 2.000 rsd po osobi dnenvo za decu od 7-14.99 godina.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Sunset Resort 5*- Pomorje

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti