HOTEL BUTUA RESIDENCE **** BUDVA


Lokacija
Rezidencija Butua je smeštena na izuzetnoj lokaciji pored Starog grada Budve, na samo 30 metara od plaže Ričardova glava i na 60 metara od marine za jahte.

Hotelski sadržaji
Room servis je na raspolaganju gostimIz prostranog i otmenog enterijera rezidencije Butua pruža se panoramski pogled na Stari grad i na Budvansku rivijeru. Gostima su na raspolaganju recepcija, lift, hotelski restoran, besplatan WI FI internet, parking ( dodatno se plaća, potrebna je rezervacija parking mesta pre dolaska u hotel). Za 3 minuta hoda od rezidencije stići ćete do plaže Mogren, Slovenske plaže, najbližeg supermarketa i popularne diskoteke. Pored Slovenske plaže nalazi se šetalište sa nekoliko restorana i barova.

Smeštaj
Moderne smeštajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima.Sve elegantno uređene sobe i apartmani imaju balkon. Čišćenje smeštajnih jedinica obavlja se svakog dana. Svaka smještajna jedinica sadrži frižider i sef. Apartmani takođe nude dobro opremljenu kuhinju i 2 LCD TV-a, jedan u dnevnom boravku i jedan u spavaćoj sobi.

Usluga
Noćenjew/ doručak, švedski sto

Plaža
Gosti hotela mogu birati izmedju Slovenske plaže, plaže Mogren i plaže Ričardova glava. Plažni mobilijar dodatno se plaća.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL BUTUA RESIDENCE **** BUDVA

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti