HOTEL RIVA **** PETROVAC


Lokacija
Luksuzni ambijent, ljubaznost osoblja i priroda koja ga okružuje će učiniti da odmor bude nezaboravan. Nalazi se na samoj obali mora, u srcu petrovačke rive.

Hotelski sadržaji
Hotel poseduje 32 dvokrevetne sobe vrhunskog dizajna i 2 predsednička apartmana, sopstvenu plažu, lobby bar, dečju igraonicu i a la carte restoran koji pruža predivan pogled na dva ostrva ispred Petrovca, Katić i Sv. Nedjelju.

RESTORAN RIVA
U okviru hotela se nalazi internacionalni ala cart restoran Riva. Nalazi se na samom šetalistu sa terasom tik pored plaže. To je jedini restoran na centralnom delu petrovačke plaže koji se nalazi uz plažu. Restoran Riva je jedan od najsjajnijih bisera gastronomske ponude Budvanske rivijere. Uz klasičnu kuhinju nudi obilje svežih morskih plodova, školjki, škampi, riba i jastoga. Pored ribljih i mesnih specijaliteta u restoranu Riva gosti mogu probati širok izbor pića, paste i rižota. Rivina karta pića sastavljena je od velikog izbora šampanjaca, domaćih i međunarodnih vina, do aperitiva i žestokih pića. Karta se sastoji od više od 120 vinskih te 80 etiketa destilata.

Smeštaj
Sve sobe su luksuzno opremljene sa bogatim sadržajem koji su u skladu sa visokim standardima hotelijerstva.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža
Plaža je privatna, peščana, udaljena oko 10 m od hotela. Plažni mobilijar gosti mogu koristiti po povlašćenoj ceni.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL RIVA **** PETROVAC

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti