AMI HOTEL – SPA – CONFERENCE ***** PETROVAC


Lokacija
Hotel Ami, smešten je u Petrovcu, na prelepoj jadranskoj obali Crne Gore - jednom od najlepših mesta susreta zemlje i mora.
Kao deo Budvanske rivijere, na 19 km od kraljice crnogorskog turizma, Budve, Petrovac ima dobru konekciju i sa 2 internacionalna aerodroma, Aerodrom Tivat 43 km i 48 km Aerodrom Podgorica.Hotel Ami je idealno mesto za jedinstvene trenutke opuštanja. Njegov prekrasan pogled na more nesumnjivo je jedna od atrakcija hotela.

Hotelski sadržaji
RESTORANI
Gosti hotela mogu uživati u kulinarskom iskustvu sjajnih kuvara, u a la carte restoranu, sa italijanskim specijalitetima i modernim mediteranskim primesama, odabranih italijanskih i lokalnih ukusa, sa internacionalnim šmekom.

Spa & Wellness
Annina Spa & wellness nudi bogat sadržaj i prostor posvećen opuštanju, osmišljen da preporodi telo i obnovi dušu. Ovo mesto je oaza mira, gdje su misli relaksirane među toplim bojama i opuštajućom muzikom.

Sve sto je potrebno za pronalaženje savršenog balansa između tela i duše, sadrži ponuda Annina wellness and SPA:

Bazen u zatvorenom
Bazen na otvorenom
Finska sauna
Aromatična sauna
Tursko parno kupatilo
Tuševi doživljaja
Slana soba
Teretana
Salon lepote

KONFERECNCIJSKA SALA
Kompletno opremljena konferencijska sala pruža smestajni kapacitet do 80 mesta i pogodna je za sve biznis događaje, konferencije, treninge i sastanke.
Ova multifunkcionalna prostorija može biti prilagodjena raznim potrebama, a raspored stolova oblikovati po želji .
Sala je opremljena kompletnom tehničkom opremom koja je neophodna za Vaš poslovni događaj.

Smeštaj
113 modernih soba i apartmana, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim namještajem.
Prostrane sobe i apartmani sa elegantnim savremenim dizajnom opremljeni su sadržajima i uslugama potrebnim da bi boravak u hotelu bio nezaboravno iskustvo. Sigurnost gosta jako važna, zbog toga je hotel potpuno opremljen najnovijom protivpožarnom tehnologijom.

Usluga
Noćenje/ doručak ili polupansion, švedski sto.

Plaža
Gosti hotela koriste hotelsku plažu ( prema raspolozivosti ) koja je udaljena oko 200m. Plažni mobiliaj je uračunat u cenu.

 

Proverite raspoloživost za aranžman AMI HOTEL – SPA – CONFERENCE ***** PETROVAC

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti