Hotel ARORA****


Lokacija: oko 5 km od Kušadasija, na početku Long Beach plaže.
Plaža: hotel se nalazi oko 50 m. Hotel poseduje sopstveni deo plaže.
Ležaljke i suncobrani: besplatni za goste hotela na hotelskoj plaži. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.
Sadržaj: restoran, lobi bar, bar kod plaže, otvoreni bazen, mini market i stoni tenis. Animacioni tim organizuje večerenji program jednom ili dva puta nedeljno.
Smeštaj: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, mini barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća) i većina sa terasom. Family sobe su predvidjene za smeštaj minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 11,99 god.a maksimum 3 odrasle osobe i jednog deteta uzrasta do 11,99god, opremljene kao i standardne sobe. Smeštaj se vrši po principu "run of the house" tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta. Promo sobe se od standardnih soba razlikuju po kvalitetu smeštaja, poziciji u samom hotelu i ograničenog su broja.
Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.
Usluga: All inclusive - sve uključeno u cenu prema hotelskim pravilima, švedski sto samposluživanje. Švedski sto - samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti.

 

Argus

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel ARORA****

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti