Hotel Aphrodite Beach 4*- Nesebar


Aphrodite beach hotel 4* se nalazi na plaži u Nesebru na odličnoj lokaciji, na 1000 m od centra.
Hotel poseduje bar, menjačnicu, prostor za pušače, igralište na otvorenom, terasu za sunčanje. Sadrži fitnes centar, masažu i saunu- uz doplatu. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom, ležaljke i suncobrani. U dvorištu postoji prostor za pravljenje roštilja- uz doplatu. Sa terase se pruža pogled na more.
Hotel poseduje dvokrevetne sobe i apartmane. Sobe su klimatizovane, sadrže mini bar, TV. Kupatilo je opremljeno, sadrži kadu ili tuš kabinu, fen.
Čišćenje je svakodnevno. Postoji mogućnost pranja i peglanja veša-uz doplatu.
Parking je moguć u blizini i naplaćuje se (rezervacija nije moguća)
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Popusti za decu i odrasle:
- Dete do 5.99 godina uz dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi sa pogledom na park - besplatno

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Aphrodite Beach 4*- Nesebar

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti