APARTHOTEL TRE CANNE **** BUDVA


Lokacija
Prvi susret sa hotelom Tre Canne, kao simbolom moderne arhitekture ostavlja poseban utisak na posmatrača. Pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi - jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri staklene kule, ne ostavlja nikog ravnodušnim. Modro plavo staklo i belina kamena koja dominira hotelom se u potpunosti stapaju sa mediteranskim ambijentom, peščanom plažom i plavetnilom mora. Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000 m2 površine u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na poslednjem spratu Sky View kule.
Nalazi se u srcu Budve na samo nekoliko desetina metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaji
Tre Canne nude superioran nivo udobnosti. Gosti mogu uživati i relaksirati se u Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane ili plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv. Potom mogu provesti ugodno veče u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje. Za potrebe organizovanja konferencija, seminara ili poslovnih sastanaka, na raspolaganju je savremeno opremljena kongresna sala sa svim potrebnim audio-vizuelnim uređajima. Za sve koji uživaju u šopingu mogu posetiti raznolike radnje poznatih brendova, napraviti pauzu i popiti piće u nekoj od kafeterija, a za sve kojima trebaju dodatne usluge, u sklopu objekta će pronaći banku, stomatološku kliniku i druge sadržaje. Posebna pogodnost za sve goste je parking na podzemnim etažama Tre Canne, kapaciteta oko 250 mesta. Ljubazno osoblje sa parkinga može ponuditi i uslugu pranja i čišćenja vozila.

Smeštaj
Sobe i partmani Tre Canne su prava interpretacija modernog, sofisticiranog luksuza. U sklopu apartmana se nalazi moderna kuhinja sa uređajima visokog kvaliteta i potrebnim posuđem za spremanje ukusnog obroka, kao i mini bar, francuski ležaj, kupatilo u potpunosti obloženo mermerom sa staklenom tuš kabinom, ugodna dnevna soba sa LED TV-om, besplatan Wi Fi internet, IP telefon. Iz apartmana se može izaći na terasu sa koje se pruža predivan pogled na panoramu grada ili Budvanskog zaliva.

Sadržaj hotelskih jedinica
De luxe soba (max 2-3 osobe) - spavaća soba sa fr.ležajem, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, kupatilo; Apartmani sa jednom sobom (max 2-3 osobe) - spavaća soba sa fr.ležajem, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo, terasa; Apartman sa tri sobe (max 5-6 osobe) - dve spavaće sobe sa fr.ležajem, spavaća soba sa sofom na razvlačenje, dnevna soba, dva kupatila, kuhinja, terasa.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti Slovensku Plažu koja je udaljena oko 100 m hotela. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

 

Proverite raspoloživost za aranžman APARTHOTEL TRE CANNE **** BUDVA

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti