Hotel Arabela Beach 4* - Albena


Arabela beach 4* se nalazi na 100m od najbliže plaže i 800m od centra. Aerodrom u Varni je udaljen 30 km od hotela.
Hotel poseduje lift, bar, restoran, snek bar, baštu, terasu, privatnu plažu, prostoriju za nepušače, frizerski/kozmetički Sadrži igralište za decu, dečiji klub, animatore, pikado, masažu- uz doplatu. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom.
Hotel poseduje dvokrevetne sobe. Sobe su klimatizovane, sadrže TV, balkon, mini bar, radni sto. Kupatilo je opremljeno, sadrži kadu ili tuš kabinu, fen.
Čišćenje je svakodnevno. Pri recepciji postoji ostava za prtljag. Racepcija radi non stop. Postoji mogućnost pranja i peglanja veša uz doplatu. Internet je dostupan besplatan je.

Javni parking je moguć na licu mesta i naplaćuje se.
Kućni ljubimci su dozvoljeni i visinu naknade određuje hotel.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Dete do 11.99 godina uz dve punoplative osobe - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Organizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Arabela Beach 4* - Albena

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti