HOTEL AVALA RESORT & VILLAS **** BUDVA


Lokacija
Nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada i divne peščane plaže "Ričardova glava". Hotel Avala Resort & Villas, osmišljen je da postane jedno od obeležja Budve, što u svom funkcionisanju i pokazuje. Veoma savremeni objekat, na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gde se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posetioce Crne Gore. Uticaji drevnog i savremenog, lokalnog i globalnog, vidljivi su u svakom kutku ovog jedinstvenog hotela.

Hotelski sadržaji
Hotel poseduje klimatizovan restoran, cafe, koktel bar, prodavnicu suvenira, umetničku galeriju, servis za pranje i čisćenje, room servis, odličan wellness & spa centar (jakuzzi, sauna, masaža, tursko kupatilo), fitness centar sa najsavremenijim spravama, beauty centar (solarijum, depilacija, mainikir, pedikir, tretmani lica), otvoreni i zatvoreni bazen. Parking i garažu gosti hotela dodatno plaćaju.

Usluga
U hotelu je moguća usluga noćenje/ doručak, polupansion i all inclusive usluga, švedski sto.

All inclusive usluga
Radno vreme glavnog restorana:
Doručak: 7.00 - 10.30
Ručak: 13.00 - 15.00
Večera: 19.00 - 21.30 Aperitiv bar: 7.00 - 23.00
Dostupna pića: crveno, roze i belo vino, pivo, rakija, viski, votka, džin, koka kola, kola zero, gazirana pića i sokovi, gazirana i negazirana voda, topla čokolada, kafa i čaj.

Plaža
Hotelska plaža Ričardova glava, nazvana po poznatom britanskom glumcu Richardu Widmarku i njegovom filmu "Long Ships", snimljenom 1963,. Godine. Plaža se nalazi u neposrednoj blizini hotela na svega oko 20 m i čini sastavni deo prepoznatljivog, živopisnog zaliva ispod zidina Starog grada. Popularna, peščana plaža, sa predivnim pogledom na obližnje ostrvo, Sv.Nikola, poseduje i pontu za prave ljubitelje plivanja i skokova u vodu. Razdaljina od panoramskog lifta, kojim gosti dolaze iz glavne hotelske zgrade, do plaže je svega 10tak metara. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima besplatnim za goste hotela koji takodje, mogu koristiti i usluge plažnog bara ( uz doplatu).

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL AVALA RESORT & VILLAS **** BUDVA

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti