Hotel Flamingo 4*- Albena


Hotel Flamingo 4* se nalazi na 150m od najbliže plaže.
Hotel poseduje lift, bar, restoran, prostoriju za nepušače. Sadrži igralište za decu, velnes centar: masažu, spa centar, fitnes-uz doplatu. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom pogodan za sve uzraste.
Hotel poseduje dvokrevetne sobe i studije. Sobe su klimatizovane, sadrže TV. Kupatilo je opremljeno, sadrži kadu ili tuš kabinu.
Čišćenje je svakodnevno. Pri recepciji postoji ostava za prtljag. Racepcija radi non stop. Postoji mogućnost pranja i peglanja veša uz doplatu. Internet nije dostupan.
Javni parking je moguć na licu mesta i naplaćuje se.
Kućni ljubimci su dozvoljeni i visinu naknade određuje hotel.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Dete do 11.99 godina u pratnji dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Organizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Flamingo 4*- Albena

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti