HOTEL ACD WELLNESS & SPA **** MELJINE


Lokacija
Novi hotel smešten u neposrednoj blizini morske obale u Meljinama. Svojim modernim dizajnom i arhitekturom u potpunosti upotpunjuje mediretanski duh ovog mesta.

Hotelski sadržaji
Wellness &Spa Hotel ACD poseduje 45 moderno opremljenih smeštajnih jedinica od kojih većina ima pogled na more. Pored brojnih sadržaja koje nudi ovaj moderni hotel kao što je savremeno dizajniran i opremljen Wellness and Spa centar, za ljubitelje sporta tu je fitness centar. Takodje moramo spomenuti kongresni centar kapaciteta 90 osoba, zatim restoran domaće i internacionalne kuhinje u prizemlju hotela. Za sve one koji zele intimne trenutke i savrsen pogled na Boko Kotorski zaliv tu je Sky bar ACD na krovnoj terasi hotela, a za najmljadje tu je i igraonica koja upotpunjuje ponudu.

WELLNESS & SPA
U ponudi WELLNWESS & Spa centra se nalaze saune, tuševi, tursko kupatilo, slana soba, ledena soba kao i VIP soba koja je opremljena sa djakuzijem, vodenim krevetom i privatnom saunom za dvoje. Pristup teretani je besplatan za goste hotela. Sky bar ACD a la carte restoran na krovnoj terasi upotpunjuje ponudu hotela. Sa terase se pruza lep pogled na Boko Kotorski zaliv, a otvoreni bazen njenu ponudu čini jedinstvenom.

Smeštaj
Sve sobe su opremljene u visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umetničkim enterijerom hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa: TV-om, internetom, mini barom, sefom, fenom, balkonom sa garniturama. Pored moderno opremljenih soba tu su i luksuzno opremljeni apartmani a pojedini od njih u svojoj ponudi imaju i kuhinju. Hotel u svojoj ponudi gostima obezbedjuje i parking koji je besplatan.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto

Plaža
Plaža je od hotela udaljena 50 metara. Plaže su pešcane ali u neposrednoj blizini se nalaze i betonske. Plažni mobilijar se dodatno plća.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL ACD WELLNESS & SPA **** MELJINE

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti