HOTEL OBALA *** RAFAILOVIĆI


Lokacija
U vlasništvu porodice Rafailović, koja je već više decenija prepoznatljiva po tome što gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osećaju opušteno i komforno, kao kod kuće. Preteča hotela je restoran, osnovan davne 1979. Nalazi se u Rafailovićima, na samoj obali mora, pored jedne od najlepših plaža mediterana, od koje ga deli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere

Hotelski sadržaji
Na samoj obali, sa obe strane šetališta, nalazi se terasa hotelskog restorana sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima. Ugođaj terase pored mora upotpunjen je zvucima prijatne muzike koji dočaravaju duh mediterana. Sa terase restorana, kao i iz većine hotelskih soba, pruža se pogled na more i ostrvo Sv. Nikola. Terasa hotelskog restorana pokrivena je signalom bežičnog interneta, koji se može koristiti bez nadoknade.

Smeštaj
Hotel svojim gostima nudi smeštaj u sobama, studijima i apartmanima. Pogodnosti u sobama studijima i apartmanima uključuju klima uređaj, TV, mini bar, kupatilo, tuš / WC.

Usluga
Doručak ( švedski sto). Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

Plaža
Plaža je peščana i udaljena je nekoliko koraka od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL OBALA *** RAFAILOVIĆI

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti