CARINE HOTEL PARK **** BIJELA


Lokacija
Hotel Park 4* nalazi se u u Bokokotorskom zalivu u mestu Bijela, pored samog mora. Aerodrom Tivat se nalazi na 12 km od hotela Park.

Hotelski sadržaji
U ponudi su privatna plaža, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje. Objekat takođe poseduje recepciju, bar i restoran. Hotelska ponuda uključuje sadržaje za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi je besplatan dok se parking mesto može obezbediti uz doplatu od 10,00 eur/dan. Garžno mesto 15,00 eur/dan.

Smeštaj
Sve hotelske sobe su klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe poseduju prostor za sedenje. Iz smeštajnih jedinica pruža se pogled na more, na planinu ili atrijum. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

Plaža
Plaža je šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela. Za goste hotela plažni mobilijar je uključen u cenu ( za usugu all incusive). Ukoliko gisti koriste uslugu polupansion dve ležalje i suncobran se doplaćuju 5,00 eur/dnevno.

 

Proverite raspoloživost za aranžman CARINE HOTEL PARK **** BIJELA

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti