Hotel Ljuljak 3*- Zlatni Pjasci


Hotel „Ljuljak"*** se nalazi u mirnom lepom parku Resorta Zlatni Pjasci. Hotel ima recepciju koja radi 24h i u okviru koje gosti imaju mogućnost korišćenja interneta bez doplate. Takođe poseduje lift, sef uz doplatu, mogućnost plaćanja usluga u hotelu kreditnim karticama, otvoreni bazen, restoran čiji je maksimalni kapacitet u pokrivenom delu 100 mesta i 40 mesta na otvorenoj prelepo uređenoj terasi koja je okružena ružičastim grmovima i drvećem.
Restoran Ljuljak je otvoren svakog dana od 7:30 do 22:30 i nudi uslugu doručka na bazi švedskog stola i večeru a la carte.
Hotel u svom sastavu ima dvokrevetne sobe manje i veće, standard i superior apartmane.
Gostima su na raspolaganju bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena bez doplate, dečija igraonica, kao i usluge SPA centra i masaže uz određenu doplatu na recepciji.

Popusti za decu i odrasle:
- Dete do 12.99 godina u pratnji dve punoplative osobe u dvokrevetnoj manjoj sobi - besplatno;
- Dvoje dece do 12.99 godina u pratnji dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi - besplatno;
- Doplata za parking 5.5€ po danu (plaća se na licu mesta u hotelu - korišćenje ove usluge nije obavezno);
- Doplata za ALL Inclusive Light - odrasli 1.200 rsd po osobi po danu, deca 2-13 godina 600 rsd po osobi po danu (korišćenje ove usluge nije obavezno).

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Ljuljak 3*- Zlatni Pjasci

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti