HOTEL PERLA **** HERCEG NOVI


Lokacija
U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se hotel Perla koji, uz srdačnu dobrodošlicu, predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste. Hotel od sopstvene plaže deli Šetaliste Pet Danica koje se prostire duž čitave hercegnovske obale u dužini od 7 km i pomoću kojeg gosti mogu veoma lako i brzo stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog.

Hotelski sadržaji
Internacionalni restoran sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i café bar sa velikom letnjom terasom, kutak za najmladje sa igračkama. Hotel poseduje fitnes klub i salon za masažu. Uz najsavremenije masaže tu je i anti-celulit tretman. Za one koji su zainteresovani za sportske aktivnosti kao što su ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, skijanje na banani, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama, kanuima za jednu ili dve osobe postoji mogućnost korišćenja usluga drugih sportskih centara koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Hotel ima savremeno opremljenu kongresnu salu sa 40 mesta kao i sopstvenu transfer službu.

Smeštaj
Standardne sobe (dva ili tri ležaja) su klimatizovane i poseduju terase sa i bez pogleda na more, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef...

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Hotel poseduje i sopstvenu plažu, koja se nalazi na 5 m udaljenosti, sa svim pratećim sadržajima samo za goste hotela. Plaža je delom je betonska, a delom šljunkovita u stenovita.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL PERLA **** HERCEG NOVI

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti