Hotel Royal 4*- Zlatni Pjasci


Hotel Royal se nalazi u centralnom delu letovališta Zlatni Pjasci, nekoliko minuta od plaže i nudi predivan panoramski pogled na ceo kompleks. Od plaže je udaljen 300m, a od centra samog mesta 500m.
Sagrađen 2003 godine hotel Royal nudi udoban smeštaj i raznovrsnu zabavu. U blizini hotela ima mnogo prodavnica, restorana i kafića. Hotel se nalazi 10 minuta hoda od jedne od najvećih vodenih atrakcija " Aquapolis ". Okružen zelenim površinama ," Royal " je savršen izbor za vaš odmor.
Renovirane superior sobe sa novim nameštajem i LCD televizorima , proširenim otvorenim bazenom , sa odeljkom za decu sa 4 tobogana .
Hotel poseduje 150 soba , uključujući i dvokrevetne, jednokrevetne , 14 spratova i 2 lifta .
Kompleks uključuje: restoran sa otvorenom, amfiteatar terasom, lobi bar, piceriju, roštilj terasu, bar kraj bazena, zatvoreni i otvoreni bazen sa odeljkom za decu, dečije igralište, centar sa masaže, saunu i solarijum, fitnes, prodavnicu, internet klub, višenamenski sportski teren, menjačnicu, salu za animacije, konferencije i razne druge događaje sa kapacitetom od 160 mesta .
Dodatne usluge koje se plaćaju: sef na recepciji, telefon , sauna, masaža, aroma terapije, solarijum, bazen, internet klub, taksi, rent -a-car, doktor, pranje veša, peglanje, hemijsko čišćenje.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Dete do 11.99 godina u dvokrevetnoj superior sobi u pratnji dve punoplative osobe - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Royal 4*- Zlatni Pjasci

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti