Hotel Melsa COOP 3*- Nesebar


Hotel Melsa COOP Nessebar se nalazi u centru mesta Nesebar, na suženju koje spaja stari i novi deo grada. Od plaže je udaljen oko 100 metara i u svojoj ponudi ima 40 apartmana i 49 standardnih soba.
Sadržaj hotela: recepcija, wi-fi (besplatno), lobi bar, restoran, spa-centar (uz doplatu): sauna, parno kupatilo, djakuzi, solarijum, masaže, zatvoreni bazen u sklopu spa centra - besplatno, otvoreni bazen sa odeljkom za decu- besplatno, ležaljke i suncobrani kraj bazena - besplatno.
Sadržaj soba: dva standardna ležaja, sofa na razvlačenje - u funkciji pomoćnog ležaja, wi-fi, SAT TV, klima, frižider, kupatilo. Neke od soba imaju terasu.
Sadržaj apartmana (family room): dve prostorije povezane vratima od kojih se u jednoj nalaze dva standardna ležaja dok se u drugoj prostoriji nalazi sofa na razvlačenje, wi-fi, SAT TV, klima, frižider, kupatilo. Većina apartmana ima terasu.

Popusti za decu:
- Deca do 5.99 godina gratis
- Deca od 6 do 11.99 godina na pomoćnom ležaju uz dve punoplative osobe - 50%
- Odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 75% od cene po osobi

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Melsa COOP 3*- Nesebar

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti