NUDISTIČKO NASELJE ADA BOJANA ** ULCINJ


Lokacija
U zagrljaju između reke Bojane i Jadranskog mora, nalazi se rajsko ostrvo, čuveno širom sveta po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Iako je smešteno u mediteranskom pojasu, na ostrvu je zastupljena suptropska klima. Krase ga jedinstven eko-sistem i zalasci sunca koji ostavljaju bez daha.

Ostrvo je nastalo na veoma neobičan način. Prema predanju, u 19. veku u blizini dva spruda, na samom ušću Bojane, nasukao se brod Merito. Kako se vlasnici broda nisu mogli dogovoriti oko načina na koji će ga izvući iz zagrljaja mora, brod je ostao večno zarobljen. Preko olupine broda reka je gomilala nanose i tako se rodilo ostrvo za koje se može reći da je delo i prirode i čoveka. Duž reke Bojane nanizane su brojne autentične ribarske kućice i atraktivni restorani koji služe ribu ulovljenu i spremljenu na tradicionalan način. Naselje je udaljeno 15 km udaljeno od Ulcinja, u jugozapadnom kraku ostrva pored nudističke plaže.

Hotelski sadržaji
Niz aktivnosti i sportska ponuda na Adi Bojani pružaju mogućnosti za aktivan odmor, a dobra hrana i vrhunsko vino zadovoljiće ukuse i najvećih gurmana. Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti teniske terene, teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolove za stoni tenis. Jedna od nezaobilaznih atrakcija u ponudi Ade i prepoznatljiv simbol ovog letovališta jeste jahanje konja. U ponudi na Adi Bojani su sportovi na vodi: surfing i jedrenje, a za one smelije, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova kao što je windsurf, katesurf i letenje zmajem. Za iznajmljivanje svih potrebnih rekvizita gosti se mogu raspitati na recepciji, a za opuštanje nakon aktivnog dana preporučujemo masaže koje pružaju vrhunski maseri u prostoriji za masažu koja se nalazi naspram restorana.

Smeštaj
Naselje se sastoji od vila i bungalova. Gosti imaju na raspolaganju tri tipa soba: Tip A (180 soba), Tip B (46 soba) i Tip L (70 soba).

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Jedinstvena plaža je peščana, nudistička i nalazi se u okviru nudističkog naselja.

 

Proverite raspoloživost za aranžman NUDISTIČKO NASELJE ADA BOJANA ** ULCINJ

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti