HOTEL VILE OLIVA **** PETROVAC


Lokacija
Hotel se nalazi u prelepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila u centralnom objektu. Hotelsko turistički kompleks Vile Oliva nalazi se na samo 80 metara od gradske plaže i prostire se na više od 11.000 m2 mediteranskog parka, isprepletanog brojnim šetalištima između stabala masline.

Hotelski sadržaji
Restoran, kafeterija, dečija igraonica, konferencijske sale, biznis centar, suvenirnica, zatvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen za decu, bazen sa hidromasažom, saune, masaža, otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za decu, šank bar sa ležaljkama i suncobranima pored bazena, igralište za decu, garažu za goste hotela. Poseban ugođaj za goste čini bazenski kompleks sa bazenom za decu i šank barom u hladu maslina i mediteranskog bilja. Korišćenje wellness & spa sadražaja kao što su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se naplaćuju prema cenovniku hotela.

Parking hotela na lokalitetu Lučice besplatno za goste hotela (udaljenost cca 500 metara).
Garaža u okviru hotela - dodatno se plaća u sezoni 2022. - 8,00 eur vozilo/dan

Smeštaj
Hotel poseduje standard, superior sobe i apartmane u centralnoj hotelskoj zgradi i vilama.

Usluga
Gosti mogu birati izmedju usluge polupansion i all inclusive usluge - samoposluživanje.

ALL INCLUSIVE USLUGA - opis
Doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera - samoposluživanje.
Pića - viski, vodka, lozova rakija, gin, amaro, tekila, vina -crveno, belo, roze, točeno pivo, čaj, voda, sokovi - coca cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od pomorandže, espresso kafa i kapućino u neograničenim količinama u restoranu, loby baru, roof baru ( od 10 -23 h) i bazenu (od 10-18 h).

Plaža
Gradska peščana plaža duga 600 metara udaljena je od hotela oko 80 m. Pored gradske plaže u blizini (cca 400 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL VILE OLIVA **** PETROVAC

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti