CARINE HOTEL DELFIN **** BIJELA


Lokacija
Hotel DELFIN, sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah, hotel predstavlja odličan izbor za odmor. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Nalazi se u mirnom, ribarskom mjestu Bijela, opština Herceg Novi, pored mora i sopstvene plaže.

Hotelski sadržaji
Restoran sa terasom i pogledom na more, dva kafe sa terasama, zatvoreni bazen, stoni tenis, pikado, teren za male sportove, dečija igraonica, hotelska plaža opremljena ležaljkama i šankom, kongresna sala, parking.

Smeštaj
Hotel Delfin sadrži sobe i apartmane, koje karakteriše dizajn u mediteranskom stilu. Većina soba ima pogled na Bokokotorski zaliv, koji spaja kristalno čisto more sa planinama bogatim rastinjem zelenim tokom cele godine. Za porodice i prijatelje koji putuju zajedno, hotel nudi trokrevetne, četvorokrevetne sobe, apartmane i spojene sobe. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju mini bar, Sat TV, internet, kupatilo sa fenom, a većina terasu i pogled prema moru.

Usluga
Usluga all incluisve i polupansion, švedski sto.

Plaža
Plaža je šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela. Za goste hotela plažni mobilijar je uključen u cenu kod uskuge all inclusive. Za uslugu poluapansion dolata za dve ležaljke i suncobran iznosi 5,00 eur/dan.

 

Proverite raspoloživost za aranžman CARINE HOTEL DELFIN **** BIJELA

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti