Hotel „Princess“ Bar


Lokacija
U ovom delu Crne Gore jedan je od najkvalitetnijih hotela. Sadržajima, uslugom i profesionalnim osobljem, svojim gostima pruža prijatan odmor. Smešten je u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora i plaže, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

Hotelski sadržaji
U restoranima gosti mogu uživati crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, gde se gosti mogu osvežiti mnogobrojnim napicima i poslasticama.

WELLNESS, SPA I RELAX SADRŽAJI
Pravi lek za zdravlje i lepotu U Wellness i Spa centru su rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za lepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaja . U fitness centru hotela Princess gostima su na raspolaganju savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje...

Smeštaj
Hotel „Princess" raspolaže sa 135 soba, od toga su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetom, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dve sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom.

Sobe i apartmani, visokog komfora i modernog dizajna, imaju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef i sav potreban accesoar. Kupatila su sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planinske vrhove.
Na raspolaganju je room servis prema zahtevu gosta.

DVOKREVETNA SOBA
Standard double room (25m2), od kojih je 72 "spojenih" soba, gdje postoji mogucnost povezivanje, idealno za smestaj roditelja i dece.
JUNIOR APARTMAN
Junior apartmani sastoje se iz dnevne i spavace sobe. Apartmani su sa pogledom na more i pogledom na park
DELUXE APARTMAN
Deluxe apartman je trosoban, komforan apartman koji se sastoji iz dnevne sobe, dve spavace sobe i dva kupatila. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i pogledom na park. Maksimalan broj osoba: 4 odrasla i 2 dece.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža
Šljunkovitu gradsku plažu deli samo šetalište od hotela (širine oko 5 m). Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel „Princess“ Bar

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti