Aparthotel Vigo Panorama 4*- Nesebar


Aparthotel Vigo Panorama se nalaze u južnom delu Novog Nesebra, u okviru prve linije hotela, na oko 50 m od Južne plaže.
Aparthotel Vigo Panorama su renovirani 2010. godine i deo su velikog kompleksa Vigo u Nesebru.
Hotel ima 5 spratova, lift, sef na recepciji uz doplatu, otvoren i zatvoren bazen, wifi u lobiju uz doplatu, menjačnicu, bankomat.
Gostima je takođe na raspolaganju i: apoteka, parking i garaža za kola uz doplatu, park, prodavnicu, bazen i igralište za decu, dečiji krevetac uz doplatu.
Vigo kompleks ima wellness centar, lekarsku ordinaciju, saunu, masažu, fitness, đakuzi, solarijum, kozmetički salon, diskoteka, bilijar, video igre, noćni klub.
Sobe se čiste svakog dana. Promena posteljine je jednom nedeljno, promena peškira dva puta nedeljno.
Smeštaj je moguć u studijima strukture 2+1 i apartmanima strukture 2+2.
Studio sadrži (30m2): francuski ležaj, kupatilo, klimu, terasu, TV SAT, frižider, fen, kuhinju.
Apartmani 2+2 poseduju (50m2): spavaću sobu gde je francuski ležaj i dnevna soba gde je kauč na razvlačenje, klimu, frižider, kupatilo, TV SAT, kuhinjicu, terasu, internet uz doplatu.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Deca do 12.99 godina uz dve punoplative osobe u studiju - besplatno
- Treća odrasla osoba u studiju plaća 80% od cene po osobi.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Aparthotel Vigo Panorama 4*- Nesebar

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti