Apartmani Severina 3*- Sunčev Breg


Apartmani „Severina"
Ovaj objekat je udaljen 150m od plaže. Gostima je na raspolaganju restoran u sklopu objekta. Akva park Action je udaljen 1,5 km, a diskoteka Orenc je na 400m. Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Apartmani Severina poseduju i sezonski otvoreni bazen koji poseduje ležaljke i suncobrane.
Sobe se sastoje od jedne prostorije u kojoj su dva redovna ležaja i trosed na rasklapanje, maksimum u sobi je tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. U sobi nema kuhinje. Dvokrevetne sobe nemaju terasu.
U dvokrevetnoj porodičnoj sobi maksimalni kapacitet je 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina ili 4 odrasle osobe. U sobi nema kuhinje. Porodična soba ima terasu.
Apartmani 2+2 (4) imaju jednu dnevnu i jednu spavaću sobu, čajnu kuhinju, frižider, kuvalo, kapaciteta 4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
Apartmani 3+2 (5) imaju jednu dnevnu i dve spavaće sobe, čajnu kuhinju, frižider, kuvalo, kapaciteta 5 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
Apartmani 4+2 (6) imaju jednu dnevnu i dve spavaće sobe, dva toaleta, čajnu kuhinju, frižider, kuvalo, kapaciteta 6 odrasle osobe ili 4 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
Svaka smeštajna jedinica poseduje flat-screen TV, sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, peškire.

Popusti i doplate:
- Deca do 5.99 godina na redovnom ili pomoćnom ležaju - besplatno
- Deca od 6 do 11.99 godina uz dve punoplative osobe na redovnom ili pomoćnom ležaju plaćaju - 50%
- Deca od 12 do 15.99 godina uz dve punoplative osobe na redovnom ili pomoćnom ležaju plaćaju - 75%

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Apartmani Severina 3*- Sunčev Breg

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti