Hotel Magnolia 3*- Albena


Hotel Magnolia 3* je udaljen 300 m od najbliže plaže i 500 m od centra. Aerodrom u Varni je udaljen 40 km od objekta.
Hotel poseduje lift, bar, baštu, terasu,privatnu plažu. Sadrži igralište za decu, stoni tenis, pikado, biblioteku. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom.
Hotel poseduje dvokrevetne sobe. Sobe su klimatizovane, sadrže TV, balkon. Kupatilo je opremljeno, sadrži kadu ili tuš kabinu.
Čišćenje je svakodnevno. Pri recepciji postoji ostava za prtljag. Postoji mogućnost pranja i peglanja veša uz doplatu.Internet je dostupan u zajedničkim prostorijama i besplatan je.
Javni parking je moguć na licu mesta i naplaćuje se.
Kućni ljubimci su dozvoljeni i visinu naknade određuje hotel.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Dete do 11.99 godina u pratnji dve punoplative osobe - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Organizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Magnolia 3*- Albena

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti