Hotel Wela 4* Sunčev Breg


Hotel Wela 4*, se nalazi u severnom delu Sunčevog Brega i na svega 200 m od plaže.
Hotel poseduje lift, bar, dva restorana, menjačnicu, suvenirnicu, sef na recepciji (uz doplatu), prostor za sastanke, ostavu za prtljag, terasu, baštu, prostor za pravljenje roštilja. Recercija radi non stop. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom, frizerski salon, teretana, stoni tenis, pikado-uz doplatu.
Hotel poseduje dvokrevetne sobe, dvokrevetne lux sobe, porodične, junior suite sobe. Sobe sadrže određeni broj ležajeva i mogu imati fotelje na razvlačenje kao dodatni ležaj, balkon, TV, telefon, kupatilo, fen.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Čišćenje je svakodnevno. Internet je dostupan i u hotelskim sobama i naplaćuje se. U hotelu postoji mogućnost peglanja i pranja veša uz doplatu.
Parking je moguć na licu mesta i ne naplaćuje se- do popune kapaciteta
Usluga u hotelu je all inclusive.

Popusti za decu i odrasle:
- Dete do 5.99 godina u pratnji dve punoplative osobe - besplatno;

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Wela 4* Sunčev Breg

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti