Poklon vaučer

Želite da obradujete dragu osobu?
Želite da poklonite prijateljima nešto posebno a ponestalo Vam je ideja?
Ne znate šta da poklonite za venčanje ili 18. rođendan?
Želite da nagradite i motivišete Vaše saradnike?
Obradujete one koje volite idealnim poklonom! Budite drugačiji od svih!
Poklonite im uspomene koje ostaju ceo život!
Poklonite im putovanje!

Poklon vaučer za putovanje je originalan poklon, nešto što im verovatno još niko nije poklonio, a taj poklon će Vam upamtiti zauvek.

Možete ih koristiti raznim povodima. Darujte ih povodom veridbe! Poklonite za svadbeno putovanje! Obeležite Vašu ili godišnjicu braka Vama dragih ljudi. Oni su savršen poklon za rođendane i nagrađivanje Vaših zaposlenih i Vaših poslovnih partnera. Marketinške agencije mogu da ih naruče za nagradne igre svojih klijenata.

Poklon vaučer je Vaš odgovor na sve prilike!
• Vrednost poklon vaučera određujete Vi.
• Vaučer može da glasi na konkretno putovanje sa vremenskim ograničenjima ili na određeni iznos, a osoba kojoj poklanjate bira gde će putovati.
• Može se iskoristiti kao uplata u celosti ili kao deo uplate za bilo koju uslugu turističke agencije Euroline Pekez: celo putovanje, samo smeštaj, samo karte...
• Poklon vaučer važi godinu dana
• Poklon vaučer ne može da se menja za novčanu protivvrednost. Poklon vaučer možete da platite preko računa firme, da uplatite novac iz inostranstva ili da jednostavno platite u gotovini u dinarskoj protivvrednosti.
• Za izgled samog vaučera potrudiće se TA Euroline Pekez i odabranim znakom, imenom ili logotipom ga dizajnirati.

Poklon vaučer možete kupiti u našoj poslovnici, poručiti telefonom 025/421-175 ili putem Email-a eurolinepekez@gmail.com. Za svaku porudžbinu bićete kontaktirani od strane naših agenata.