HOTEL MONTENEGRO BEACH RESORT **** BEČIĆI


Lokacija
Savremeni hotel visokog kvaliteta. Odličan je izbor za porodični odmor. U ovom hotelu, stvoren je ambijent bezbrižnog odmora punog radosti uz komforne sobe koje imaju dovoljno prostora za dečji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće od domaćih proizvođača, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu. Nalazi se u mestu Bečići, pored poznate velike plaže.

Hotelski sadržaji
Uz restoran, aperitiv bar, caffe poslastičarnicu, internet kutak u lobby baru, frizerski salon i vešeraj, ponuda hotela dopunjena je sadržajima kao što su; TV, profesionalna bilijar sala, kongresni centar sa tri sale, wellness centar u okviru koga rade jedan zatvoreni i tri manja otvorena bazena, sauna, tursko kupatilo i jacuzzi. Medical centar koji nudi profesionalne masaže, i piano sala obogatili su i učinili raznovrsnijom ponudu ovog hotela, čiji gosti takodje mogu koristiti i hotelsku plažu pored koje se nalaze Tequila bar i Express restoran.

Smeštaj
Sobe su opremljene tako da gostima pruže udobnost i izvrsno su mesto za opuštanje pre i nakon plaže. U pastelnim tonovima, opremljene drvenim nameštajem, zidovima ukrašenim najspektakularnijim pejzažima Crne Gore, standardne sobe obezbediće ugodan boravak. Svaka soba ima brzi bežični internet koji je za goste besplatan, klima uređaj, komforno kupatilom sa tušem, fen, kozmetiku, direktnu telefonsku liniju, kablovsku televiziju sa inostranim kanalima, mini bar, sef. Za porodice hotel ima mogućnost povezivanja dve sobe.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto; all inclusive.

Plaža
Samo šetalište (širine oko 5 metara) deli hotel od sopstvene plaže koja pripada poznatoj peščanoj plaži u Bečićima. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani bez doplate, kao i bar na plaži.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL MONTENEGRO BEACH RESORT **** BEČIĆI

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti