O nama

Turistička agencija EURO-LINE PEKEZ je otvorena 2003. godine kao logična posledica porodičnog poslovanja i iskustva u oblasti turizma. Naša poslovna politika uvek je bila i ostaće naklonjena samo i isključivo totalnom zadovoljenju potreba naših klijenata i ispunjenju njihovih želja i zahteva. Visoko-obrazovni kadar zaposlenih, uz maksimalno zalaganje i ljubaznost težiće da Vam ispune svaku Vašu potrebu za dobrim putovanjem na bilo koju destinaciju u svetu. Bez obzira putovali avionom, brodom, autobusom ili sopstvenim prevozom, Vaše je samo da odaberete mesto na globusu-a naše je sve ostalo. Putujte sa komplimentima, a vratite nam se sa prelepim iskustvom i uspomenama. Vaš omor ili putovanje-naša briga i posao.

Nemoguće je smestiti u reklamni materijal prijateljski stisak ruke i srdačan osmeh, a za nas je više nego zadovoljstvo čuti:,, A gde nas vodite sledeći put?.

Još jednom se zahvaljujemo svim klijentima na ukazanom poverenju i pozivamo Vas da dodjete u Sombor, na adresu Pariska broj 3, i uverite se u kvalitet ispunjenja Vašeg putovanja iz sna.


Sa poštovanjem,
kolektiv EURO-LINE PEKEZ