Apartman La Vista & SPA 4* Zlatibor

Apartman La Vista & SPA 4* Zlatibor se nalazi u novoizgrađenoj Vili Gomax II u Rujanskoj ulici.


Apartman La Vista je pažljivo uređen prema potrebama savremene porodice kao i pojedinaca željnih predaha od uobičajne svakodnevnice, kategorizovan sa 4*.
Gostima su na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet kao i parking mesto u okviru objekta obezbeđen rampom i video nadzorom. Apartman se nalazi na 500 m od pijace i autobuske stanice na Zlatiboru.

Nameštaj u apartmanu je raspoređen tako da je racionalnim rasporedom ostalo dosta mesta za kretanje i odmor. Apartman je dvokrevetni, a francuski ležaj i ugaona garnitura na razvlačenje su novi, tako da je moguće komotno smestiti 4 odrasle osobe.
Kuhinja je potpuno opremljena za spremanje hrane, ili serviranje već pripremljene hrane. Na slikama se može videti izgled kuhinje, a opremljena je tanjirima i priborom za jelo (tanjiri plitki i duboki, viljuške, kašike, noževi), sudovima za pripremu hrane (šerpa, lonac, tiganj), čašama i šoljama (čašice, velike čaše, šolje za kafu i čaj), itd.
Od elektro uređaja, u kuhinji se nalazi ploča sa dve ringle i aspiratorom, frižider, sudomašina, mikrotalasna i aparat za kafu.
Odvojena spavaća soba je opremljena komfornim bračnim krevetom dimenzija 160x200, sa dva nadkasnića i nocnim lampama. Prostran orman sa dovoljno pregrada za sve vaše stvari kao i toaletni stolić sa ogledalom.
U kupatilu se nalazi tuš kabina, mašina za pranje i sušenje veša kao i fen za kosu.

U ponudi je besplatan SPA centar za sve korisnike apartmana koji je otvoren tokom cele godine, a koji je neophodno zakazati dan ranije (1h po apartmanu). U zavisnosti od broja noćenja imate određen broj besplatnih termina. U sklopu SPA centra nalazi se hidromasažna kada, sauna, slana soba, tepidarijum, parno (tursko) kupatilo.

Stan poseduje 2 smart TV-a sa kablovskim kanalima, a WiFi je besplatan sa dovoljno jakim i kvalitetnim signalom.
Grejanje je na struju i zahvaljujući Smart sistemu imate mogućnost samostalnog podešavate temperaturu u apartmanu i kupatilu posebno. Odlična toplotna izolacija i južna strana koja je većim delom dana obasjana suncem vam garantuju odlično grejanje. Radijatori se privremeno gase kada su otvoreni spoljni prozori ili terasna vrata.

Odjava gostiju je do 11h, prijava novih gostiju je posle 14h. Ali uz prethodni dogovor je moguće korigovati ovo vreme u slučajevima kada prethodno nije bilo gostiju ili je apartman očišćen i sređen za ulazak pre navedenog vremena, što je najčešći slučaj.

Za više informacija kliknite ovde

Proverite raspoloživost za aranžman Apartman La Vista & SPA 4* Zlatibor

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti