Hotel Berlin Golden Beach 4*- Zlatni Pjasci


Berlin Golden Beach hotel 4* se nalazi na plaži, nedaleko od marine, 1.7 km od centra grada i sastoji se od četiri zgrade.
Hotel poseduje lift, prostor za nepušače, bar, restoran, menjačnicu, ostavu za prtljag. Bazen na otvorenom, masažu i saunu uz doplatu.
Hotel poseduje standardne dvokrevetne sobe i apartmane sa jednom spavaćom sobom. Sobe su poseduju balkon, tv, mini bar. U ponudi je mogućnost pranja veša uz doplatu.
Internet je dostupan u celom objektu i besplatan je. Čišćenje je svakodnevno.
Privatni parking je moguć u blizini i naplaćuje se.
Usluga u hotelu je all inclusive.

Popusti i doplate za decu:
- Dvoje dece do 11.99 godina u pratnji dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Berlin Golden Beach 4*- Zlatni Pjasci

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti