Hotel Italia 3*- Nesebar


Hotel Italia 3* se nalazi na 500m od najbliže plaže u Nesebru i na malo manje od 3km od Ravde. Aerodrom u Burgasu je na 20 km od hotela.
Hotel poseduje lift, bar, menjačnicu, terasu, baštu, prostor za pravljenje roštilja. Sadrži fitnes centar, masažu, saunu-uz doplatu. Postoji frizerski i kozmetički salon. U okviru hotela se nalazi bazen na otvorenom. Recepcija radi non stop i postoji ostava za prtljag.
Hotel poseduje dvokrevetne i junior suite sobe. Sobe su klimatizovane sa televizorom. Kupatilo je opremljeno, sadrži kadu ili tuš kabinu, fen.
Čišćenje je svakodnevno. Postoji mogućnost čuvanja dece-uz doplatu.
Besplatni javni parking je moguć u blizini.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Italia 3*- Nesebar

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti