HOTEL BELLA VISTA **** BEČIĆI


Lokacija
Hotel Bella Vista je nov, moderan hotel i svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj i priliku za lep i opušten odmor. Spoj je modernog i tradicionalnog i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom. Smešten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 me od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju.

Hotelski sadržaji
Restoran, recepcija, moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, sauna i jakuzzi. Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor.

Smeštaj
Hotel Bella Vista nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbeđuju visoki kvalitet smeštaja i pružaju maksimalnu udobnost. Sve sobe su klimatizovane i većina ima pogled na more. Posebnu udobnost pružiće boravak u apartmanima. Svaka soba i apartman su opremljeni LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude. Napomena: u dvokrevetnim sobama nema čajne kuhinje.

Usluga
Noćenje/doručak uz mogućnost doplate za polupansion.

Plaža
Velika plaža u Bečićima udaljena je oko 100m. Hotel raspolaže sopstvenom opremljenom plažom.

 

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL BELLA VISTA **** BEČIĆI

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti