Hotel Festa Pomorie Resort 4* - Pomorje


Festa Pomorie Resort se nalazi u prvoj liniji hotela na 50m od same plaže. Na južnoj plaži Pomorja, jednom od najstarijih letovališta na bugarskoj obali Crnog Mora.
Resort ima 36 dvokrevetnih soba, 90 studia i 149 apartmana. U apartmanu se nalazi spavaća soba i kompletno opremljena kuhinja.
Većina soba i apartmana imaju terase sa kojih se pruža predivan pogled na more ili grad.
Hotel poseduje dva bazena, luksuzni spa centar uključuje saunu, parno kupatilo, aroma terapije, sobu za opuštanje i posebne tretmane na bazi grožđa, frizerski salon.
Glavni restoran nudi domaća i internacionalna jela. Takođe, poseduje terasu na plaži. U lobi baru se nude razna alkoholna i bezalkholna pića.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Deca do 2.99 godine uz dve punoplative osobe - besplatno;

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Festa Pomorie Resort 4* - Pomorje

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti