Hotel Argisht Partez 4*- Zlatni Pjasci


Hotel Argisht Partez smešten je na 13 minuta hoda od centra letovališta Zlatni Pjasci.
U ponudi ima smeštajne jedinice sa terasom. Nalazi se u zgradi u sumerskom stilu koja je dobitnica nagrade Luxury Property Awards za Najbolji primorski luksuzni kompleks (Best Seaside luxury complex).
Smeštajne jedinice poseduju balkon, klima-uređaj, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Osim toga, sadrže kuhinju sa rernom.
Objekat takođe nudi sezonske bazene na otvorenom.
Akva park Aquapolis Golden Sands je udaljen 30 minuta hoda od objekta. Najbliži aerodrom je Aerodrom Varna, udaljen 27 km.
ISHRANA: može biti na bazi noćenja sa doručkom i All Inclusive - švedski sto.

Popusti i doplate za decu:
- Dete do 12.99 godina u studiu u pratnji dve punoplative osobe - besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel Argisht Partez 4*- Zlatni Pjasci

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti