HOTEL ALEKSANDAR **** RAFAILOVIĆI


Lokacija
Hotel Aleksandar je jedinstveni dizajnerski hotel sa 4* smešten u srcu Rafailovića, prožet sinergijom funkcionalnosti, harmonije i elegancije, čija je okosnica dizajn. Uz besprekoran stil, predstavlja celogodišnju destinaciju za odmor i poslovna putovanja. Nalazi se pored same plaže u Rafailovićima uz šetalište

Hotelski sadržaji
Restoran i vinski bar Aleksandar nalazi se u srcu Rafailovica, na šetalištu Bečićka plaža, na samoj obali mora. Jedan je od najlepših i najluksuznijih restorana na Crnogrskom primorju i u okruženju. Kategorisan je sa pet zvezdica, kapaciteta 220 mesta. Uradjen po svim standardima HACCP sistem bezbednosti hrane i ISO 9001 sistem menadžmenta kvaliteta. Jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar Aleksandar postao je novi simbol Rafailovića, sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola.

Wellness hotela Aleksandar omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Oaza mira pruža usluge: tretmani lica i tela, masaže celog tela, korišcenje finske saune i turskog kupatila. Teretana hotela Aleksandar je opremljena najnovijam spravama koje omogućavanju gostima da održe top formu.

Smeštaj
Raspolaže sa 15 soba i 6 apartmana, potpuno opremljenih u skladu sa savremenim trendovima i zahtevima. Prilikom izgradnje hotela velika pažnja je posvećena detaljima koji daju osećaj topline i prijatnosti, i koji čine da odmor bude harmoničan. Svaka soba je opremljena klima uređajem, sefom, telefonom, LCD televizorom i mini barom. Ukupno 9 soba i 3 apartmana imaju terase, a 6 soba poseduju francuske balkone.

Sadržaji soba i apartmana
Klima, mini bar, žičana internet konekcija na radnom stolu, besplatna bežična internet konekcija u svim hotelskim prostorijama, 1 digitalni (na radnom stolu), 1 direktni telefonski broj. Sve sobe i apartmani su opremljeni velikim LCD televizorom od 37 inča, satelitskim TV kanalima, plaćenim TV kanalima (31 kanal), filmovima na zahtev ( VOD ), e-mail, Internetom (bežična tastatura pored kreveta), hotelskim uslugama i digitalnim radiom, Bezbednosni protivpožarni alarmi, sef.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto

Plaža
Plaža je peščana i udaljena je 10 m od hotela. Gosti hotela dodatno plaćaju plažni mobilijar.

 

Proverite raspoloživost za aranžman HOTEL ALEKSANDAR **** RAFAILOVIĆI

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti