BEČ - Koncert Bečke filharmonije u palati Šenbrun 07-09.06 pr. br.2


BEČ - ♫ Koncert Bečke filharmonije u palati Šenbrun ♪
07.06 / 09.06.2024. program br.2


Glavni grad Austrije, BEČ-„GRAD MUZIKE", je grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa... Krase ga mnogobrojne fascinantne građevine kao što su dvorac Šenbrun (nekada korišćen kao letnja rezidencija dinastije Habzburg, sagrađen kao rival Versaju), Hofburg, palate Belvedere i Švarcenberg... Probajte bečku šniclu, zasladite se Saher tortom, uživajte u šetnji, koncertu, razgledanju i šopingu u jednom od najlepših evropskih gradova!

PROGRAM PUTOVANJA
1.dan
(petak, 07.06.2024.): Polazak iz Novog Sada oko 03:00 sata ujutro (OMV pumpa u Partizanskoj ulici). Vožnja preko Vrbasa, Kule, Crvenke, Sivca, Kljajićeva, Sombora, Bajmoka, Subotice i Mađarske uz planirane pauze i formalnosti na graničnim prelazima. Dolazak u Beč, oko podne, panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz" sa monumentalnom katedralom „Stephansdom", Albertina, Hotel Saher... Smeštaj u hotel oko 16:00 sati. Odmor. U 18:30 časova odlazak na koncert Bečke filharmonije koji će se održati u vrtu palate Šenbrun od 20:30 do 22:00 sati. Nakon koncerta povratak u hotel. Noćenje.
2.dan (subota, 08.06.2024.): Doručak. Napuštanje hotela oko 09:00 sati. Slobodno vreme u centru za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Schönbrunn - veličanstvenu letnju rezidenciju austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). Povratak u grad. Slobodno vreme. Planiran polazak za Srbiju oko 18:00 sati. Vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
3.dan (nedelja, 09.06.2024.): Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:
POLAZAK: NOVI SAD (minimalan broj putnika 10)
CENA: 139 eura / 134 eura (deca do 12 godina)

POLAZAK: VRBAS, KULA, CRVENKA, SIVAC I KLJAJIĆEVO (minimalan broj putnika 10)
CENA: 134 eura / 129 (deca do 12 godina)

POLAZAK: SOMBOR I SUBOTICA
CENA: 129 eura / 124 eura (deca do 12 godina)

U CENU JE UKLJUČENO: - prevoz autobusom (klima, audio i video oprema) na relaciji prema programu;
- 1 noćenje sa doručkom (samoposluživanje) u 1/2 i 1/2+1 sobama u Eventhotel Pyramid 4* ili sličnom;
- razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

U CENU NIJE UKLJUČENO: - fakultativni izleti: Schönbrunn = 45 eura (minimalan broj putnika 30), u cenu je uključen obilazak dvorca (GRAND TURA) u pratnji kustosa - vodiča sa slušalicama i prevoz, obavezna rezervacija prilikom prijave;
- troškovi međunarodnog putnog osiguranja Generali sa osiguranom sumom do 30000 EUR, za osobe starosti do 18 god.- 300,00 dinara, za osobe starosti od 18 god. do 70 god.- 450,00 dinara. Putno osiguranje je obavezno za ulazak na teritoriju zemalja EU, jer putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih;
- individualni troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

NAČIN PLAĆANJA: Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
* 50 eura prilikom rezervacije gotovinski, ostatak najkasnije do 10 dana pre polaska.
* 50 eura prilikom rezervacije gotovinski, ostatak na mesečne rate bez kamate, čekovima, zaključno sa 20.08.2024.

Doplata za 1/1 sobu: 70 eura (isključivo na upit).

SMEŠTAJ: Eventhotel Pyramide**** ili sličan, hotel se nalazi preko puta najvećeg austrijskog tržnog centra SCS. Železnička linija Badener Ban staje nedaleko od samog hotela i njome za oko 25 minuta vožnje može se stići do Bečke državne opere. Svaka soba je klimatizovana i poseduje sef, mini - bar, SATTV, kupatilo sa fenom za kosu. Poseduje 1/2 I 1/2 + 1( pomoćni ležaj) standard sobe. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Hotel poseduje restoran, spa i rekreativnu zonu sa bezenima u zatvorenom i na otvorenom, WiFi, bar sa terasom, parking. Doručak se služi po principu švedskog stola.
Parkallee 2, 2334 Vösendorf, https://www.eventhotel-pyramide.com/de/

NAPOMENE: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Preporuka je da putnici poseduju masku u toku putovanja. Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid-19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati. Imajući u vidu specifičnost situacije usled pandemije Covid-19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda u programu usled objektivnih okolnosti. Raspored sedenja u autobusu se određuje po datumu prijave. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije "Euro-line Pekez".

Aranžman je rađen na bazi minimum 65 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, promena cena goriva i taksi, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kontakt za reklamacije je 069/1053010.
Cenovnik br. 2 od 21.03.2024.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije "Euro-line Pekez" usaglašeni sa standardima YUTA.

 

Proverite raspoloživost za aranžman BEČ - Koncert Bečke filharmonije u palati Šenbrun 07-09.06 pr. br.2

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti