Kuća Kiparisiou - Limenaria 2024


Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa prizemljem, skromnijeg kvaliteta. Nalazi se u mirnom delu Limenarije, udaljena oko 900 m od centra. Od prodavnice je udaljena oko 200 m.
Udaljenost od mora i plaže: Kuća se nalazi na samoj plaži.
Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija i apartmane).
Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S2+1) - Nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Dvokrevetne smeštajne jedinice, strukture dva osnovna ležaja, uz mogućnost pomoćnog kreveta (ležaj žičane konstrukcije). Pomoćni krevet je namenjen za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 godina.
Apartman za 2 do 4 osobe (A4) - Nalazi se u prizemlju i na prvom spratu. Sastoji od mini čajne kuhinje i dela za spavanje, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i spavaće sobe sa dva osnovna ležaja.
Smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima Wi-Fi (slabog protoka), dostupan u periodu jun-septembar.
VAŽNO: U nekim smeštajnim jedinicama su renovirana kupatila. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih jedinica.
Parking: Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.
Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja Wi-Fi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i na to ne može uticati.

 

Organizator putovanja agencija ARGUS TOURS.

Proverite raspoloživost za aranžman Kuća Kiparisiou - Limenaria 2024

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti