Hotel Saint George and Medical Spa 4*- Pomorje


Saint George&Medical Spa 4* se nalazi u Starom gradu, između šetališta i glavne ulice. Najbliža plaža se od hotela nalazi na oko 850m. Od aerodroma u Burgasu objekat je udaljen 10 km.
Hotel poseduje lift, prostor za nepušače, bar, restoran, snek bar, baštu, terasu, terasu za sunčanje. Recercija radi non stop. Video nadzor u zajedničkim prostorijama i ispred hotela. Obezbeđenje radi non stop. U hotelu se nalaze velnes sadržaji- uz doplatu: sauna, masaža, hidromasažna kada, frizerski i kozmetički salon. U hotelu se nalazi bazen u zatvorenom.
Hotel poseduje dvokrevetne i porodične sobe. Sobe su moderno opremljene sa balkonom i sopstvenim kupatilom.
Internet je dostupan i besplatan je. Čišćenje je svakodnevno. Postoji mogućnost pranja i peglanja veša uz doplatu.
Javni parking je moguć na licu mesta i besplatan je.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Deca do 1.99 godine uz dve punoplative osobe - besplatno;
- Dete od 2 do 11.99 godina uz dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi plaća 50% od cene po osobi.
- Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi plaća 80% od cene po osobi.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel