Hotel Sigma 4*- Kiten


Hotel se nalazi na 70 m od plaže.
Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na bazenu (otvoreni i dečiji), intenet u sobama (bez doplate), fitness, stoni tenis, parking (bez doplate).
Svaka soba ima: frižider, TV, telefon, terasu, klimu.
Kolevka za bebe - bez doplate.
Usluga je polupansion - švedski sto.
Soba tip A: Dva manja francuska ležaja i jedan pomoćni ležaj (može: 2+1, 3+0 ili 2+2 i 3+1 (ako je jedno dete do 4 god i nema ležaj)).
Soba tip B: Jedan manji francuski ležaj i jedan klasičan ležaj (može: 2+0, 1+1 i 2+1 (ako je dete do 4 god i nema ležaj)).
Apartman: francuski ležaj i trosed na rasklapanje.

Doplate:
- Treća i četvrta osoba plaća 2.300 rsd po osobi dnevno.
- Prvo dete do 11.99 godina uz dve punoplative osobe - besplatno.
- Svako sledeće dete do 11.99 godina plaća 1.550 rsd po detetu dnevno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel