Hotel Perla 3*- Zlatni Pjasci


Hotel Perla je jedini hotel u odmaralištu okružen uređenim vrtom i parkom površine gotovo 10.000 kvadratnih metara. Hotel se nalazi u centru svetski poznatog odmarališta " Zlatni Pjasci ", 18 km od Varne i na nekoliko minuta hoda od centra. Udaljen je 450 m od peščane plaže.
Sadržaj: U sklopu hotela su sef na recepciji , menjačnica, parking , internet kafe , room servis, stoni tenis, bilijar, doktor, frizer, manikir, pedikir , dečije igralište, otvoreni bazen sa delom za decu, saunu, masaže i jacuzzi.
Smeštaj: Hotel Perla ima 7 spratova sa 232 dvokrevetnih i porodičnih soba . Sobe su opremljene klimom, radiom, direktnom telefonskom linijom, satelitskom TV i mini barom . Postoje sobe sa direktnim pogledom na more ili park. Family sobe su dve dvokrevetne sobe sa povezivanjem vrata. Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom, polupansion ili "sve uključeno" (all inclusive) po principu švedskog stola.
Napomena: Hotel je kompletno renoviran 2005. god.; nalazi se u mirnom mestu okružen prelepom i bujnom vegetacijom.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
- Dete do 12.99 dinara u pratnji dve punoplative osobe u dvokrevetnoj sobi- besplatno.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Oranizator putovanja Maestro travel