„FESTIVAL SVJETLA„ ZAGREB, subota 23.03.2024.

Prepustite se emocijama koje svetlost budi u nama i pozdravite još jednom novi početak i novu nadu-proleće!


 

Zagreb - "Festival svjetla"

Subota, 23.03.2024.

                                                                                   

Reči organizatora: "Dolazak proljeća i pojam svjetlosti oduvijek vežemo jedno uz drugo. S veseljem ponovno izlazimo na ulice našeg grada i upijamo njegovu novu energiju obasjanu svjetlosnom umjetnošću koja iznova pokazuje da je proljeće - renesansa u nama i oko nas. Spoj umjetnosti, dizajna, spektakla, zabave i arhitekture i ove će godine oživjeti popularne lokacije Gornjeg i Donjeg grada". Doživite sa nama dobre vibracije i pozitivnu energiju zanesenih umetnika, kojih će biti po celom gradu. Festival se održava jednom godišnje, zato nemojte imati dilemu, nego krenimo!

 

PROGRAM PUTOVANJA 23.03.2024. (subota): Polazak iz Sombora oko 02:00 sati ispred Sokolskog doma. Vožnja preko Crvenke, Kule, Vrbasa, Novog Sada do Zagreba sa pauzama po potrebi grupe i graničnih procedura. Po dolasku, sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Gornji grad - Crkva Svetog Marka Evanđeliste koja je nastala istovremeno sa gradom, živela i sa njim delila dobro i zlo, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala - Katedrala Uznesenja Blažene Device Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, Zagrebačka uspinjača, Fontana "Ribnjak", tržnica Dolac. Sledi obilazak Donjeg grada - Trg Bana Jelačića koji ujedno predstavlja i glavni Zagrebački trg, Cvetni trg za koji se kaže da je samo dovoljan pogled na isti i već želite doći i zadržati se što duže. Slobodno vreme. Prepustite se emocijama koje svetlost budi u nama i pozdravite još jednom novi početak i novu nadu-proleće! Polazak za Srbiju u večernjim satima (oko 22:00).

24.03.2024. (nedelja): Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima u zavisnosti od uslova na putu kao i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

CENA: 4.990,00 dinara  

             4.690,00 dinara (deca do 12 godina)

 

NAČIN PLAĆANJA: 2.000,00 dinara po osobi prilikom rezervacije, ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak.

 

U CENU JE UKLJUČENO: prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; usluge vodiča/pratioca za vreme trajanja aranžmana i razgledanje Zagreba; troškovi organizacije putovanja.

 

U CENU NIJE UKLJUČENO: međunarodno putno osiguranje Generali (osigurana suma 30000 eura sa Covid-19 pokrićem) za osobe starosti do 18 god. 150,00 dinara, za osobe starosti od 18 god. do 70 god. 250,00 dinara; individualni troškovi i ostalo nepomenuto.

 

Zvanični site festivala: https://www.festivalsvjetlazagreb.hr/

 

NAPOMENE: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Preporuka je da putnici poseduju masku u toku putovanja. Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid-19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati. Imajući u vidu specifičnost situacije usled pandemije Covid-19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim  ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja zadržava pravo izmene izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Raspored sedenja u autobusu se određuje po datumu prijave. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije "Euro-line Pekez". Aranžman je rađen na bazi minimum 65 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Prema zakonu o turizmu, član 79., za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24 sata), nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja. Kontakt za reklamacije je 069/1053010. Cenovnik br. 1 od 06.02.2024. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije "Euro-line Pekez" usaglašeni sa standardima YUTA.

 

Proverite raspoloživost za aranžman „FESTIVAL SVJETLA„ ZAGREB, subota 23.03.2024.

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti