Hotel CLUB SELEN***


Lokacija: nalazi se u uvali Ičmeleru, oko 7 km od Marmarisa. Kompleks koji se sastoji iz dva bloka zgrada koje deli ulica i smeštaj se vrši po principu "run of the house" tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta, te nije moguće birati objekat u kome će putnici biti smešteni. Hotel ima zvanično 3*, ali po našem mišljenju hotel odgovara standardima između 3* i 2 *.
Plaža: nalazi se oko 350 m od Ičmeler plaže.
Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaćaju)
Sadržaj: recepcija, restoran, bar kod bazena, bazen za odrasle i decu, sef (dodatno se plaća).
Smeštaj: Standardne sobe - dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, mini-barom (dodatno se plaća), TV-om, balkonom.
Wifi: U zajedničkim prostorijama (dodatno se plaća). Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.
Usluga: All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima. Švedski sto - samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).

 

Argus

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel CLUB SELEN***

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti