Kuća Vaso`s House 2024


Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa visokim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom Geri`s house čini jedinstveni objekat (smeštajni kapaciteti Geri`s i Vaso`s house nalaze se u okviru iste kuće). Nalazi se u širem centru Parge, u neposrednoj blizini smeštajnog objekta Diamanto.
Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 600 m od gradske plaže, oko 1.3 km od Piso Krioneri plaže i oko 1 km od Valtos plaže.
Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj:
Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) - nalaze se na prvom spratu, strukture dva osnovna ležaja u dvokrevetnim ili francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni u trokrevetnim studijima.
Studiji su opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar.
Parking: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.
Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Organizator putovanja agencija Argus Tours

Proverite raspoloživost za aranžman Kuća Vaso`s House 2024

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti