Kuća Zodiac - Nidri 2024


Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se na ulazu u Nidri. Od centra Nidrija i pešačke zone udaljena je oko 750 m. U neposrednoj blizini objekta nalazi se nekolicina restorana i kafe barova. Gosti kuće Zodiac mogu da koriste bazen u apart-hotelu Vangelis studios koji je udaljen oko 150 m.
Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena od mora i obližnje plaže oko 250 m.
Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija i apartmane).
Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) - Nalaze se na prvom i drugom spratu, strukture dva ili tri osnovna ležaja.
Apartman za 2 do 4 osobe (A4) - Nalazi se na prvom i drugom spratu, strukture četiri osnovna ležaja. Sastoji od od mini čajne kuhinje i dve spavaće sobe sa po dva osnovna ležaja.
Smeštajne jedinice su opremljene TWC, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima Wi-Fi (slabog protoka), dostupan u period od juna do septembra.
Parking: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.
Usluga: najam.
Spratnost studija i apartmana (prvi ili drugi sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.
Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja Wi-Fi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i na to ne može uticati.

 

Organizator putovanja agencija Argus Tours

Proverite raspoloživost za aranžman Kuća Zodiac - Nidri 2024

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti