Halkidiki

Nea Moudanja

Nea Moudanja

Jedinstveni pejzaži, prirodan zaliv, maslinjaci, predivno more, slike jedinstvene lepote, sve to čini Nea Moudaniju posebnom destinacijom. 

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia

Nekada malo ribarsko mesto,a danas turističko i vinogradarsko-Nea Kalikratia.Duž celog mesta proteže se duga peščana plaža sa suncobranima ležaljkama i tuševima.Jedna od atrakcija Nea Klaikratije je svakako panoramski vozić kojim se naši turisti mogu provozati kroz grad i okolinu sve do plaže Geopinika.

Polihrono

Polihrono

POLIHRONO-nalazi se na poluostrvu Kasandra, prvom prstu Halkidikija, 98 km jugoistočno od Soluna, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono krasi duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu.
Polihrono, čije ime znači „mnogo boja" zbog raznobojnog cveća koje ga krasi, važi za slikovito mesto, sa popločanim ulicama oivičenim palmama, limunovim i maslinovim stablima, uređenim dvorištima, starim tradicionalnim kućama i lepim, modernim vilama i osvetljenim šetalištem uz plažu. Tu su i supermarketi, mnogobrojne radnje sa suvenirima, proizvodima od maslinovog ulja i plodova mora, kao i odećom od kože i krzna, zlatare, ambulanta, apoteka... Grci su poznati sladokusci, pa ne manjka ni ponude različitih restorana, od tradicionalne grčke kuhinje i tek ulovljene ribe, do nezaobilaznih girosa, suvlakija, ali i picerija, i druge brze hrane. Bogatu ponudu imaju i pekare i poslastičarnice. Po nešto za svačiji ukus. Polihrono je sjajan izbor za porodice sa decom, jer je mesto mirno, sa širokom plažom i postepenim ulaskom u čisto i prozirno more, kao i sa dobro snabdevenim prodavnicama.

Hanioti

Hanioti

Čuveno ekskluzivno letovalište koje  se nalazi  na poluostrvu Kasandra, prvom prstu Halkidikija, pruža odmor i zabavu za svačiji ukus. Bilo da uživate u vodenim sportovima, peščanoj plaži, restoranima ili oazi zelenog parka, Hanioti će pružiti nezaboravan odmor.

Pefkohori

Pefkohori

Čuveno letovalište, Pefkohori, nalazi se na poluostrvu Kasandra, prvom prstu Halkidikija.
Krasi ga prijatna klima, zahvaljujući borovim šumama, ali i kristalno bistro more i zlatna peskovita plaža. Pefkohori ima dugo šetalište, brojne prodavnice, butike, kafiće, restorane.