Kuća Dionissos - Gouvia


Kuća Dionissos - Gouvia

Opis i lokacija: Jednospratni kompleks koji se sastoji iz dva objekta sa visokim prizemljem. Nalazi se u širem centru Gouvie. U sklopu kompleksa nalazi se bazen.
Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 200m od mora i oko 450 m od najbliže plaže.
Ležaljke i suncobrani: na bazenu.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe,(strukture 2-4 osnovna ležaja u zavisnosti od tipa smeštajne jedinice), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu Jun-Septembar) i bazen.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.
Web site: www.dionisosapartments-gouvia.com

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.