Istočna obala SAD (septembar)

Njujork i Majami + izleti u Boston, Vašington i Filadelfiju


Istočna obala SAD


Njujork i Majami
+ izleti u Boston, Vašington i Filadelfiju
DAN 1
- Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 3 sata pred let. Let do Njujorka sa presedanjem. Slećemo u Njujork u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 2 - Ujutru krećemo u razgledanje Njujorka i u celodnevni obilazak Menhetna: Brodvej, Peta avenija, Bruklinski most. Popodne pravimo pauzu kako bi ručali i kratko se odmorili nakon čega nastavljamo sa razgledanjem: Wall street, katedrala Svetog Patrika, Emipre state building, Rokfeler centar. Uveče odlazimo na Tajms skver. Noćenje.
DAN 3 - Ujutru odlazimo u centralni deo Njujorka i omiljeno mesto Njujorčana za opuštanje - Central park, zelenu oazu u sred milionske metropole i uživamo u prirodi, druženju i pogledu na njujorške oblakodere. Slobodno vreme poslepodne. Uveče odlazimo u jedan od mnobrojnih barova na Menhetnu na druženje sa njujorčanima. Noćenje.
DAN 4 - U jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet u Filadelfiju. Vožnja autobusom. Stižemo u najveći grad Pensilvanije tokom prepodneva i krećemo sa upoznavanjem grada: park Nezavisnosti, zvono slobode, centar grada, Fermount park. Slobodno vreme. Polazak za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork. Noćenje.
DAN 5 - Fakultativni odlazak do glavnog grada SAD - Vašingtona. Polazak autobusom u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Vašington. Razgledanje prestonice SAD: Bela kuća, Kapitol hil, Vašingtonski spomenik, muzej američke istorije, Džeferson memorijal park. Slobodno vreme. Polazak za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork oko ponoći. Noćenje.
DAN 6 - U jutarnjim časovima nastavljamo sa obilaskom Njujorka i krećemo u šetnju zapadnim delom grada - Džersijem do Liberti parka i ostrva Elis odakle se pruža najbolji pogled na ceo Menhetn i najpoznatiji američki spomenik - Kip slobode. Popodne slobodno vreme za upoznavanje sa mnogobrojnim njujorškim muzejima: Metropolitan, Gugenhajm, prirodnjački muzej. Noćenje.
DAN 7 - U jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet do Bostona. Vožnja autobusom. Nakon par sati vožnje stižemo u najveći grad savezne države Masačusets i obilazimo: Beacon hill, Copley trg, bostonsku luku. Slobodno vreme. Krećemo nazad za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork. Noćenje.
DAN 8 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Let za Majami. Sletanje u Majami u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 9 - Uživamo se u celodnevnom kupanju, suncu, pesku, druženju. Uveče odlazimo na Ocean drive, najpoznatiju ulicu u Majamiju prepunu ljudi, barova, turista, žurki. Noćenje.
DAN 10 - Slobodno vreme. U popodnevnim/večernjim časovima kada temperatura padne odlazimo do Bayside market-a, gradske pijace koja se nalazi u centru Majamija koja se uveče pretvara u pravi mali buvljak na kojem možete probati specijaltete iz svih krajeva sveta, družiti se sa lokalcima ili kupiti ručno pravljene suvenire. Povratak u smeštaj. Noćenje.
DAN 11 - Slobodno vreme. U popodnevnim časovima odlazimo do centra Majamija gde ćemo posetiti deo grada koji se naziva Little Havana, tj. mala Havana. Kako u Majmiju živi veliki broj Kubanaca, između međunarodnog aerodroma i Miami Beach-a je smešten deo grada u kojem ćete se osećati kao da se nalazite u sred Kube. Uživaćemo u ritmovima Kube, probati poznati kubanski duvan i probati kubansku kuhinju. Povratak u smeštaj. Noćenje.
DAN 12 - Slobodno vreme u Majamiju. Noćenje.
DAN 13 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.
DAN 14 - Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima

Cena: 1799 EUR po osobi
Cena sa popustom: 1449 EUR po osobi
Termini: 16. septembar - 29. septembar 2019.

*postoji mogućnost blagog pomeranja datuma polaska zbog broja slobodnih mesta na letovima. Pomeranje neće iznosti više od 2 ili 3 dana.

U cenu je UKLJUČENO:
• Avionska karta na relaciji Beograd - Njujork sa presedanjem sa svim taksama.
• Avionska karta na relaciji Njujork - Majami sa svim taksama.
• Avionska karta na relaciji Majami - Beograd sa presedanjem sa svim taksama.
• Prtljag težine do 23kg + ručni prtljag za sve letove.
• 7 noćenja u hotelu** u 1/4 sobama u Njujorku na Menhetnu sa sopstvenim kupatilom i WC.
• 5 noćenja u hostelu u Majamiju u 1/3, 1/4, 1/5, 1/6 sobama sa zajedničkim kupatilom i WC.
• Svi transferi prema programu putovanja.
• Razgledanja gradova prema programu putovanja.
• Organizacija celog putovanja.
• Usluge vodiča.
Napomena u vezi smeštaja: Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su čisti, uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti se nalaze u širem centru grada, u blizini autobuske stanice ili metroa. Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 7 dana pred putovanje.

U cenu NIJE UKLJUČENO:
• Viza za Sjedinjene Američke Države - ~160 EUR
• Fakultativni izleti.
• Međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Dvokrevetne sobe - mogućnost doplate: 30 EUR po osobi po noćenju
• Individualni troškovi putnika.
Napomena u vezi vize za SAD: Trip Top Putovanja asistiraju svim putnicima u procesu podnošenja zahteva za vizu u vidu pružanja svih neophodnih informacija, zakazivanja termina za predaju pasoša i dokumentacije, obrade dokumentacije i sl.

FAKULTATIVNI IZLETI:
1. Odlazak u Boston u pratnji vodiča - 65 dolara
2. Odlazak u Vašington u pratnji vodiča - 75 dolara
3. Odlazak u Filadelfiju u pratnji vodiča - 50 dolara
*Plaćanje izleta se obavlja pre realizacije samog izleta.


Organizator putovanja Turistička agencija Trip Top Putovanja.

 

 

Proverite raspoloživost za aranžman Istočna obala SAD (septembar)

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti