Istočna obala SAD (apr. sep.2019)

Njujork i Majami + izleti u Boston, Vašington i Filadelfiju


Istočna obala SAD


Njujork i Majami
+ izleti u Boston, Vašington i Filadelfiju
DAN 1
- Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 3 sata pred let. Let do Njujorka sa presedanjem. Slećemo u Njujork u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 2 - Ujutru krećemo u razgledanje Njujorka i u celodnevni obilazak Menhetna: Brodvej, Peta avenija, Bruklinski most. Popodne pravimo pauzu kako bi ručali i kratko se odmorili nakon čega nastavljamo sa razgledanjem: Wall street, katedrala Svetog Patrika, Emipre state building, Rokfeler centar. Uveče odlazimo na Tajms skver. Noćenje.
DAN 3 - Ujutru odlazimo u centralni deo Njujorka i omiljeno mesto Njujorčana za opuštanje - Central park, zelenu oazu u sred milionske metropole i uživamo u prirodi, druženju i pogledu na njujorške oblakodere. Slobodno vreme poslepodne. Uveče odlazimo u jedan od mnobrojnih barova na Menhetnu na druženje sa njujorčanima. Noćenje.
DAN 4 - U jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet u Filadelfiju. Vožnja autobusom. Stižemo u najveći grad Pensilvanije tokom prepodneva i krećemo sa upoznavanjem grada: park Nezavisnosti, zvono slobode, centar grada, Fermount park. Slobodno vreme. Polazak za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork. Noćenje.
DAN 5 - Fakultativni odlazak do glavnog grada SAD - Vašingtona. Polazak autobusom u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Vašington. Razgledanje prestonice SAD: Bela kuća, Kapitol hil, Vašingtonski spomenik, muzej američke istorije, Džeferson memorijal park. Slobodno vreme. Polazak za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork oko ponoći. Noćenje.
DAN 6 - U jutarnjim časovima nastavljamo sa obilaskom Njujorka i krećemo u šetnju zapadnim delom grada - Džersijem do Liberti parka i ostrva Elis odakle se pruža najbolji pogled na ceo Menhetn i najpoznatiji američki spomenik - Kip slobode. Popodne slobodno vreme za upoznavanje sa mnogobrojnim njujorškim muzejima: Metropolitan, Gugenhajm, prirodnjački muzej. Noćenje.
DAN 7 - U jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet do Bostona. Vožnja autobusom. Nakon par sati vožnje stižemo u najveći grad savezne države Masačusets i obilazimo: Beacon hill, Copley trg, bostonsku luku. Slobodno vreme. Krećemo nazad za Njujork u večernjim časovima. Dolazak u Njujork. Noćenje.
DAN 8 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Let za Majami. Sletanje u Majami u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 9 - Uživamo se u celodnevnom kupanju, suncu, pesku, druženju. Uveče odlazimo na Ocean drive, najpoznatiju ulicu u Majamiju prepunu ljudi, barova, turista, žurki. Noćenje.
DAN 10 - Slobodno vreme. U popodnevnim/večernjim časovima kada temperatura padne odlazimo do Bayside market-a, gradske pijace koja se nalazi u centru Majamija koja se uveče pretvara u pravi mali buvljak na kojem možete probati specijaltete iz svih krajeva sveta, družiti se sa lokalcima ili kupiti ručno pravljene suvenire. Povratak u smeštaj. Noćenje.
DAN 11 - Slobodno vreme. U popodnevnim časovima odlazimo do centra Majamija gde ćemo posetiti deo grada koji se naziva Little Havana, tj. mala Havana. Kako u Majmiju živi veliki broj Kubanaca, između međunarodnog aerodroma i Miami Beach-a je smešten deo grada u kojem ćete se osećati kao da se nalazite u sred Kube. Uživaćemo u ritmovima Kube, probati poznati kubanski duvan i probati kubansku kuhinju. Povratak u smeštaj. Noćenje.
DAN 12 - Slobodno vreme u Majamiju. Noćenje.
DAN 13 - Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.
DAN 14 - Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima

Cena: 1799 EUR po osobi
Cena sa popustom: 1449 EUR po osobi
Termini: 21. april - 5. maj 2019. - za uskršnje i prvomajske praznike
16. septembar - 29. septembar 2019.

*postoji mogućnost blagog pomeranja datuma polaska zbog broja slobodnih mesta na letovima. Pomeranje neće iznosti više od 2 ili 3 dana.

U cenu je UKLJUČENO:
• Avionska karta na relaciji Beograd - Njujork sa presedanjem sa svim taksama.
• Avionska karta na relaciji Njujork - Majami sa svim taksama.
• Avionska karta na relaciji Majami - Beograd sa presedanjem sa svim taksama.
• Prtljag težine do 23kg + ručni prtljag za sve letove.
• 7 noćenja u hotelu** u 1/4 sobama u Njujorku na Menhetnu sa sopstvenim kupatilom i WC.
• 5 noćenja u hostelu u Majamiju u 1/3, 1/4, 1/5, 1/6 sobama sa zajedničkim kupatilom i WC.
• Svi transferi prema programu putovanja.
• Razgledanja gradova prema programu putovanja.
• Organizacija celog putovanja.
• Usluge vodiča.
Napomena u vezi smeštaja: Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su čisti, uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti se nalaze u širem centru grada, u blizini autobuske stanice ili metroa. Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 7 dana pred putovanje.

U cenu NIJE UKLJUČENO:
• Viza za Sjedinjene Američke Države - ~160 EUR
• Fakultativni izleti.
• Međunarodno zdravstveno osiguranje.
• Dvokrevetne sobe - mogućnost doplate: 30 EUR po osobi po noćenju
• Individualni troškovi putnika.
Napomena u vezi vize za SAD: Trip Top Putovanja asistiraju svim putnicima u procesu podnošenja zahteva za vizu u vidu pružanja svih neophodnih informacija, zakazivanja termina za predaju pasoša i dokumentacije, obrade dokumentacije i sl.

FAKULTATIVNI IZLETI:
1. Odlazak u Boston u pratnji vodiča - 65 dolara
2. Odlazak u Vašington u pratnji vodiča - 75 dolara
3. Odlazak u Filadelfiju u pratnji vodiča - 50 dolara
*Plaćanje izleta se obavlja pre realizacije samog izleta.


Organizator putovanja Turistička agencija Trip Top Putovanja.

 

 

Proverite raspoloživost za aranžman Istočna obala SAD (apr. sep.2019)

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti