Slovenija 29.12

NOVA GODINA 2018 FIRST MINUTE !!! SLOVENIJA Ljubljana – Kranj – Klagenfurt i doček na Bledu Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja 4 DANA - 2 NOĆI – AUTOBUSOM


NOVA GODINA 2018  FIRST MINUTE !!!

SLOVENIJA

Ljubljana – Kranj – Klagenfurt i doček na Bledu
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja 
4 DANA - 2 NOĆI – AUTOBUSOM                                                                                                                    

1.DAN putovanje (29.12.petak) : BEOGRAD – LJUBLJANA                                                                        

Sastanak grupe u 19.30 h kod PARKINGA  KOMBANK ARENE,   južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).  Predviđeno vreme polaska je u 20.00 časova. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.  

2.DAN (30.12. subota): LJUBLJANA – KRANJ               

Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada i slobodno vreme. Nakon provedenog prepodneva u Ljubljani, kraća vožnja do Kranja i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.     

3.DAN (31.12.nedelja): KRANJ – KLAGENFURT – WORTHERSEE – VELDEN - KRANJ – BLED – KRANJ               

DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ,a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Austrije i posetu Klagenfurtu u čarobnoj atmosferi šarenog christkindlmarkta (božićni vašar). Poseta najpoznatijem jezeru Austrije -  Wörthersee i poseta  Veldenu gradicu koji nosi naziv austrijski Monte Karlo . Povratak u Kranj.  Ostatak dana slobodan za pripremu za najluđu noć. U večernjim satima, kraća vožnja do Bleda i romantičan doček na bledskoj promenadi uz predivni vatromet iznad jezera u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA! Posle ponoći sastanak grupe u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu i povratak u hotel u Kranju. NOĆENJE.

4.DAN (01.01.ponedeljak): KRANJ – BLED - BEOGRAD. 

DORUČAK. Odjava iz  hotela, sastanak grupe oko 11.30. i kraća vožnja do Bleda.  Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. Polazak za Srbiju oko 14.30h. Dnevno-večernja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI:
POLAZAK: 29. decembar 2017.
Hotel CREINA 4*
doplata za jednokrevetnu sobu 55 € 99 €

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

Celokupan iznos aranžmana do 12 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke - isključivo u agenciji Argus Tours ili  39 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podležna je promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto ») u hotelu Creina 4* u centru Kranja u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

Polazak autobusa iz Novog Sada datuma navedenog u programu putovanja. Povratak poslednjeg dana oko 01h .

DESTINACIJA                               MESTO POLASKA                      VREME  POLASKA                    MINIMUM                      DOPLATA

SLOVENIJA                   NOVI SAD – ŽELEZNIČKA STANICA                  18h                                25 PUTNIKA          1.500,00 DIN  !!!

OSIGURANJE:

Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 448 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR,  za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji , bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  (Milutina Milankovica 134  Beograd)   – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Poludnevni izlet do Klagenfurta I jezera Wörthersee sa Veldenom 15€,  izlet obuhvata organizovan prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča.Minimalan broj prijavljenih za izlet Klagenfurt je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 55 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT.Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju  popust od 10 %na cenu aranžmana. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Napomena za smeštaj: 

-U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

OPIS HOTELA:

Hotel Creina 4* se nalazi u centru Kranja u blizini sportskog centra. Sobe su ukusno opremljene sa  TWC, TV-om, fenom I mini barom (uz doplatu). Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar. Udaljenost hotela od Ljubljane je  oko 25km, Bleda 29 km i od Klagenfurta oko 60 km. www.hotelcreina.si

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
Program putovanja sa cenovnikom br. 2 od 20 09. 2017.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS